search5, search, magnifier, lookup, find
      
דף הבית >> הוראות הפעלה / הכנה >> הוראות הכנה לקצפת 1 ליטר

הוראות הכנה לקצפת 1 ליטר

מכניסים למכשיר:

- 3 שקיות שמנת מתוקה (סך הכל 750 מ"ל)
- 10 כפיות אבקת סוכר
- פקק תמצית וניללאחר שהכנסנו הכול, מנערים היטב,מכניסים 3 בלוני גז. השלישי נשאר בפנים ו.... מוכן!

ניקיון ואחזקה:

- יש לדאוג לניקיון המיכל וראש המיכל בסבון ומים חמים.
- בעת השטיפה יש לשמור על החלקים כך שלא יזרקו לזבל.
- גומיית הראש חייבת להימצא בחיבור בין הראש למיכל אחרת לא ניתן יהיה לפתוח את המיכל, וכמו כן הגז לא ישמר במיכל.
 

להזמנות חייגו: 

השארו מעודכנים:

09-7926575

עיצוב גרפי: סטודיו קינמון
©